“Sales optimaliseren is groei realiseren“

Headlight-9

Sales is de drijvende kracht achter elke succesvolle onderneming. Innovatieve technologie met een uitgekiend business plan zijn een mooie basis voor succes, maar enkel een goed functionerend sales team tilt een bedrijf naar een hoger niveau.

Headlight gelooft dat enkel een proactieve aanpak garanties biedt op continue succes. Vanuit deze filosofie zijn we overtuigd dat elk bedrijf hierop sterk moet inzetten.

Wij bieden groeiende technologiebedrijven sales advies en staffing oplossingen op maat aan. Verwacht van ons geen ‘wollige’, ‘high in the sky’ aanbevelingen… Nee, wij gaan voor concrete, resultaatgerichte acties en zetten de juiste mensen op de juiste plaats.

Alleen zo kunnen wij samen resultaten halen en kunnen we onze partners continuïteit garanderen.

Ben je op zoek naar een partner met kennis van zaken?

Missie

Wij streven ernaar om een betrouwbare en toegewijde business partner te zijn die degelijk strategisch advies aanbiedt en je helpt om je droomcarrière of bedrijfsdoelen te bereiken.

Visie

Wij gaan voor een voortdurende verbetering van onze diensten. Op die manier kunnen we oplossingen op maat bieden die een beslissende impact hebben op jouw ambities.

Waarden

“We do as we say and say as we do.” Wij zetten ons steeds voor de volle 100% in voor elk project, elke missie en elke klant. Daarbij hechten we veel belang aan transparantie en integriteit.

null

Alexander Goovaerts

Managing Director
null

Stef de Cuyper

Business Development Manager
null

Thomas Vos

Community Manager

Ontdek onze carrièremogelijkheden