Headlight - Over ons

Bij Headlight houden we van een proactieve en persoonlijke aanpak. We spreken dagelijks bedrijven en salesprofessionals in de Belgische technologiesector, ook wanneer er (nog) geen concrete aanleiding tot samenwerking is. Zo houden we voeling met de markt.

Door onze sterke marktkennis en warm netwerk kunnen we op elk moment de juiste salesprofessional met het juiste tech bedrijf in contact brengen. We moeten nooit kandidaten zoeken. We bellen de meest geschikte professionals gewoon op!

Onze cijfers liegen niet: in 82% van onze plaatsingen zit de laureaat bij de eerste 3 kandidaten die we voorstellen, en in 87% van onze plaatsingen komen we binnen de 8 weken tot een duurzame match. Kwaliteit en snelheid gaan bij ons echt hand in hand.

“Wij schuiven geen cv’s. Wij ontwikkelen een netwerk van tech bedrijven en gespecialiseerde salesprofessionals die samen willen groeien.”

<b>Alexander Goovaerts</b>

Alexander Goovaerts

Oprichter en zaakvoerder
Mijn naam is Alexander, 34 jaar. Aangenaam! Ik ben een ondernemer, recruiter en business consultant uit Mortsel.

Als professional ben ik gepassioneerd door de groeiende en innovatieve tech wereld. Wil je je bedrijf doen groeien maar heb je onvoldoende sales power? Ik help je graag!

In mijn vrije tijd houd ik van cultuur opsnuiven, mooie plaatsen ontdekken en golfen.
<b>Stef De Cuyper</b>

Stef De Cuyper

Business Development Advisor
Welkom bij Headlight! Ik ben Stef, een enthousiaste, goedlachse, sportieve kerel uit Antwerpen.

Als rasechte ondernemer help ik dagdagelijks bedrijven die echt willen groeien en spreek ik met like-minded sales professionals. Ik geniet ervan om mensen samen te brengen!

Na de uren vind je mij terug in de crossfit of geniet ik graag van een gezellige avond of dinner met vrienden of familie.
<b>Laurence Luykx</b>

Laurence Luykx

Business Development Advisor
Hi! Mijn naam is Laurence. Sociale, spontane Limburger! Een echte netwerker in m'n job, maar ook privé staan vrienden en familie centraal.

Ik ben ambitieus, ondernemend en people-minded. Heb je een vraag over IT sales en de groei van je business? Dan help ik je graag!

Na het werk organiseer ik events en hou ik me bezig met muziek als dj en drummer. Daarnaast hou ik heel erg van reizen en sporten.
Headlight - Over ons 2

Ben jij een start-up, scale-up of grown-up met een fantastisch aanbod maar onvoldoende salespower? We helpen je graag om je producten en diensten op de markt te brengen en meer business te genereren. Van lead generation tot recurring business!

Ben jij een salesprofessional en zoek je meer uitdaging, vrijheid en voldoening in je job? Vertel ons je verhaal, je wensen en ambities en we nemen meteen contact met je op wanneer we je carrière vooruit kunnen helpen.

We dagen je uit! Bedrijf of sales potential: we geven je niet het advies dat je wilt horen, we geven je het advies dat je nodig hebt. No bullshit. Eerlijk duurt het langst! Heb je interesse of vragen over onze diensten of jobs? Contacteer ons nu.

“We geven je niet het advies dat je wilt horen. We geven je het advies dat je nodig hebt.”

Zoek je salesadvies en talenten voor je team?