[rev_slider ]
<b>Alexander Goovaerts</b>

Alexander Goovaerts

Oprichter en zaakvoerder
Mijn naam is Alexander, 34 jaar. Aangenaam! Ik ben een ondernemer, recruiter en business consultant uit Mortsel.

Als professional ben ik gepassioneerd door de groeiende en innovatieve tech wereld. Wil je je bedrijf doen groeien maar heb je onvoldoende sales power? Ik help je graag!

In mijn vrije tijd houd ik van cultuur opsnuiven, mooie plaatsen ontdekken en golfen.
<b>Stef De Cuyper</b>

Stef De Cuyper

Sales Recruitment Advisor
Welkom bij Headlight! Ik ben Stef, een enthousiaste, goedlachse, sportieve kerel uit Antwerpen.

Als rasechte ondernemer help ik dagdagelijks bedrijven die echt willen groeien en spreek ik met like-minded sales professionals. Ik geniet ervan om mensen samen te brengen!

Na de uren vind je mij terug in de crossfit of geniet ik graag van een gezellige avond of dinner met vrienden of familie.
<b>Laurence Luykx</b>

Laurence Luykx

Sales Recruitment Advisor
Hi! Mijn naam is Laurence. Sociale, spontane Limburger! Een echte netwerker in m'n job, maar ook privé staan vrienden en familie centraal.

Ik ben ambitieus, ondernemend en people-minded. Heb je een vraag over IT sales en de groei van je business? Dan help ik je graag!

Na het werk organiseer ik events en hou ik me bezig met muziek als dj en drummer. Daarnaast hou ik heel erg van reizen en sporten.
<b>Koen Van Tolhuysen</b>

Koen Van Tolhuysen

Sales Recruitment Advisor
Hallo! Ik ben Koen, afkomstig uit het gezellige Mechelen. Mijn vrienden beschrijven me als spontaan, sociaal en met het hart op de tong.

Als ervaren sales professional weet ik wat de juiste sales kan betekenen voor een ambitieuze onderneming. Ik help je graag hem of haar te vinden!

In mijn vrije tijd vind je me meestal op mijn wakeboard of in een repetitieruimte met een gitaar in mijn handen.
Headlight - Over ons

Bij Headlight houden we van een proactieve en persoonlijke aanpak. We spreken dagelijks bedrijven en salesprofessionals in de technologiesector, ook wanneer er (nog) geen concrete aanleiding tot samenwerking is. Zo houden we voeling met de markt.

Door onze sterke marktkennis en warm netwerk kunnen we op elk moment de juiste salesprofessional met het juiste tech bedrijf in contact brengen. We moeten nooit kandidaten zoeken. We bellen de meest geschikte professionals gewoon op!

Onze cijfers liegen niet: in 82% van onze plaatsingen zit de laureaat bij de eerste 3 kandidaten die we voorstellen, en in 87% van onze plaatsingen komen we binnen de 8 weken tot een duurzame match. Kwaliteit en snelheid gaan bij ons echt hand in hand.

“Wij schuiven geen cv’s. Wij ontwikkelen een netwerk van tech bedrijven en gespecialiseerde salesprofessionals die samen willen groeien.

Waarom specialiseert Headlight in tech sales?

  • Je salesprofessionals moeten de vertaalslag tussen tech, business en sales makkelijk kunnen maken. Dat is maar weinigen gegeven. Door ons uitgebreid netwerk in de sector kennen wij de talenten en ambities van de meeste tech sales in de Benelux. Daardoor kunnen we snel de juiste mensen voorstellen.
  • Tech sales werken graag in hun niche omdat ze affiniteit hebben met het onderwerp. Door onze eigen achtergrond in sales, onze kennis van sales recruitment en onze eigen affiniteit met de tech sector kunnen we ons netwerk warm houden. Zo blijven we op de hoogte van de markt én alle spelers.
  • We kennen ons netwerk door en door. Wanneer de vraag naar een sales binnenkomt hebben wij vrijwel altijd onmiddellijk verschillende salestalenten op het oog. We kunnen dus heel snel verschillende en vooral ook de juiste kandidaten benaderen. Geen tijdsverspilling, onmiddellijk resultaat.
Headlight - Over ons 2

Ben jij een start-up, scale-up of grown-up met een fantastisch aanbod maar onvoldoende salespower? We helpen je graag om het juiste sales team samen te stellen. Heb je veel technische kennis en ben je klaar om op te schalen, maar weet je niet welke salesprofielen je nodig hebt daarvoor? Dan helpen we je graag met je sales recruitment strategie. Zo kan je de juiste salestalenten aanspreken én blijven uitdagen.

Ben jij een salesprofessional en zoek je meer uitdaging, vrijheid en voldoening in je job? Vertel ons je verhaal, je wensen en ambities en we nemen meteen contact met je op wanneer we je carrière vooruit kunnen helpen.

We dagen je uit! Bedrijf of sales potential: we praten je niet naar de mond, maar werken de strategie uit die je nodig hebt. No b*llsh*t. Eerlijk duurt het langst! Heb je interesse of vragen over onze diensten of jobs? Contacteer ons nu.

“We praten je niet naar de mond, maar werken de strategie uit die je nodig hebt.”

Zoek je een sales recruitment strategie en talenten voor je team?