[rev_slider ]

Sales werving en selectie voor tech bedrijven

Sales is een vak apart. Sales in de technologiesector is ‘a league of its own’!

Headlight is expert in de werving en selectie van salesprofielen voor de technologiemarkt in de Benelux.

Waarom kiezen voor Headlight?

 • Wij geloven in een persoonlijke en proactieve aanpak. Wij zijn geen cv-schuivers. Bij ons ben je geen nummer. Wij zijn oprecht begaan met je business en investeren graag in continuïteit, vertrouwen en een sterk partnership.
 • Wij kennen de technologiemarkt in de Benelux door en door en onderhouden een sterk en warm netwerk van salesprofessionals die actief of latent een nieuwe uitdaging zoeken. Hierdoor kunnen we zeer snel en efficiënt werken.
 • We kennen al onze kandidaten persoonlijk en we stellen enkel een kandidaat aan je voor wanneer we ervan overtuigd zijn dat er een langdurige match zal zijn tussen jouw noden en de ambities van de kandidaat.
 • In 82% van onze plaatsingen zit de laureaat bij de eerste 3 kandidaten die we voorstellen, en in 87% van onze plaatsingen komen we binnen de 8 weken tot een duurzame match. Bovendien bieden we je garanties om continuïteit te verzekeren.
 • We dagen je uit! We praten je niet naar de mond, maar werken de strategie uit die je nodig hebt. No b*llsh*t. Eerlijk duurt het langst.
 • We voeren graag promotie voor je bedrijf. We doen er alles aan om kandidaten te overtuigen van de meerwaarde van je bedrijf, als en alleen als we een goede match zien!
 • Wij zijn zelf ondernemers en we denken en handelen ook als ondernemers: snel, kostenefficiënt en resultaatgericht. Wij begrijpen je noden écht en kunnen hierdoor snel schakelen.
82%

In 82% van onze plaatsingen zit de laureaat bij de eerste 3 kandidaten die we voorstellen.

Hoe gaan we te werk?

Vooronderzoek

We spreken elkaar geregeld om je visie, wensen en ambities scherp te krijgen en te houden. Zo weten we voortdurend waar je naartoe wilt en kunnen we ook proactief interessante salesprofessionals aan je voorstellen.

Voorstellen

We spreken elke dag sales professionals. We weten perfect wat hun ambities zijn en wanneer ze een nieuwe uitdaging zoeken. Zo kunnen we je snel geschikte kandidaten voorstellen wanneer je je salesteam wil uitbreiden.

Sollicitaties

We zoeken geschikte kandidaten en organiseren sollicitatiegesprekken met de meest geschikte kandidaten… tot we de ideale kandidaat gevonden hebben. We zorgen er ook voor dat jouw topkandidaat bij je tekent.

Opvolging

Na de aanstelling van de kandidaat volgen er 3 opvolgmomenten binnen de 6 maanden met jou én met je nieuwe collega. Daarna volgt een natraject waarbij we jou als partner garanties bieden voor succes.

Onze partnership formules en garanties

Headlight is ervan overtuigd dat een proactieve samenwerking de enige manier is om de war for talent te winnen. Daarom bieden we groeibedrijven een samenwerking op jaarbasis. Zo kunnen we voortdurend de vinger aan de pols houden en samen je doelen realiseren.

Een dergelijk partnership is een blijk van vertrouwen. Je mag ons dan gerust als een verlengde van je sales- en recruitmentteam beschouwen. We hanteren 3 formules – Bronze, Silver en Gold – met unieke garanties:

 • We garanderen een constante instroom van kandidaten om je sales team uit te breiden, ook wanneer er geen vacatures zijn. Zo kunnen we acute vragen nog beter en sneller invullen zodat de continuïteit verzekerd is.
 • Héél het Headlight team wordt ingezet voor jouw project staffing.
 • Flexibele betalingstermijnen (45 i.p.v. 30 dagen) en spread of cost over 12 maanden.
 • Try-and-hire: wanneer we een talent spreken dat mogelijk – maar nog niet noodzakelijk – interessant is voor je bedrijf, dan kunnen we een trial van 120 dagen opstarten. Het talent komt dan voorlopig op onze payroll en kan bij een succesvolle uitkomst transfereren naar jouw bedrijf.
 • Gratis herinvulling van een positie tot 12 maanden na aanwerving, afhankelijk van ons partnership.

Bronze Partnership

6 maanden garantie

Silver Partnership

9 maanden garantie

Lagere kosten per aanwerving

Volumekorting bij meerdere aanwervingen

Gold Partnership

12 maanden garantie

Nog lagere kosten per aanwerving

Hogere volumekorting bij meerdere aanwervingen

Klaar om je bedrijf te laten groeien via sterke sales?